top of page
  • Jolanda

Overzicht wandelingen november 2020

Bijgewerkt op: 6 dec. 2020

Kleine grote avonturen bestaat een maand! 1 november ging ik echt live en hoopte ik veel mensen te inspireren om wat vaker lekker naar buiten te gaan. Natuurlijk is het ook eigenbelang, want het zorgde ervoor dat ik zelf ook nog vaker op zoek ging naar mooie leuke wandelingen.

De cijfers in de eerste maand

Meer dan 500 bezoekjes aan deze site, al 237 mensen die me volgen op instagram en al heel veel leuke gesprekjes en inspiratie die ik zelf weer heb gekregen. Dat is toch supergaaf? Al 42 blogjes staan er online en in 59 posts op instagram deel ik mijn foto's en verhalen. Hoe meer mensen die van de natuur en buiten zijn houden me weten te vinden, hoe leuker natuurlijk. Dus mijn vraag aan jou? Geef het door ;) @kleinegroteavonturen op instagram en deze site natuurlijk www.kleinegroteavonturen.com.


Welke wandelingen deed ik in november?

November was een mooie maand voor wandelingen. Soms maar kort en in de buurt, maar ook een keertje een hele middag lang (17km). Ook liep ik 7x een rondje hard. Leuk om zo eens terug te kijken.

Ik zet ze hieronder op een rijtje. Als ik er al een blogje over geschreven heb, kun je direct klikken op de link.


Kasteel de Haar bij Haarzuilens - 11 km

Gave wandeling rondom het kasteel en door de tuinen van Kasteel de Haar.

Stadswandeling Urk

Lekker struinen door de haven en in de kleine straatjes, klein wandelingetje

Wandeling door het Bergen Binnen bos - 5,5km

Vanuit het centrum van Bergen door het mooie bos en een stukje duinen wat ik zelf aan de route plakte.

Een ommetje langs de molen bij Etersheim, het diepste punt van Nederland

De Roots route bij de Kaapse bossen

11,4km in de prachtige omgeving van Maarn en langs de uitkijktoren De Kaap.

Wandelingetje door Oranjewoud in Friesland, schitterend landgoed.

Ommetje bij erfgoed Schokland

Het waterloopbos - combinatie van bos en historische experimentele stellages

Stuifduinentocht bij Schoorl

Prachtige 'expeditie' van 17km door bos, over strand en stuifduinen.

Ommetje langs het water bij Etersheim

Hardlooptochtjes door mijn polder tussen de vogels

Inspectiewandelingetjes langs de dijkwerkzaamheden tussen Hoorn en Amsterdam

(samen met onze katten)

Prachtige wandeling over de Kale duinen in het Drents Friese Wold

Hardlooptochtje door het Drents Friese Wold vanuit Appelscha

Wandeling in de schemer bij het Fochteloërveen

Boswandeling met delen over een vlonderpad in het Dwingelderveld.

Sjee, als ik zo terugkijk, dan was het een fantastische maand. Ik hoop dat er wat voor jou bij zit, of dat je zelf in je eigen buurt rond gaat kijken naar een mooie tocht. Laat je het me weten als je een tip voor me hebt?

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page